Evenimente

Workshop: Metode și standarde actualizate privind testarea sensibilității bacteriilor la antibiotice

În perioada 17-18 mai, Spitalul Județean de Urgență Bacău găzduiește workshopul medical cu tema „Metode și standarde actualizate privind testarea sensibilității bacteriilor la antibiotice”.

Conferința Națională RoVaccin 2018 – cu participare internațională: 24 martie 2018

Conferința RoVaccin vizează, între altele, infomarea corectă cu privire la imunizarea prin vaccinare. Evenimentul se adresează profesioniștilor din sănătate, opiniei publice și mass media, prin organizarea de sesiuni științifice și mese rotunde unde vor fi dezbătute subiecte de interes pe tema vaccinării în România.

Rezistența bacteriană la antibiotice în Regiunea Europeană a Organizației Mondiale a Sănătății și Implicațiile consumului excesiv de antibiotice asupra rezistenței la bacterii: 20 noiembrie 2017

Societatea Română de Microbiologie, în parteneriat cu Biroul pentru România al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), a organizat în 20 noiembrie 2017, conferința-dezbatere: Rezistența bacteriană la antibiotice în Regiunea Europeană a Organizației Mondiale a Sănătății și Implicațiile consumului excesiv de antibiotice asupra rezistenței la bacterii.

A X-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie: 2-4 noiembrie 2017

Vă invităm la cea de-a X-a ediție a Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie, care va fi organizată în perioada 2-4 noiembrie 2017 la București, Hotel Crowne Plaza și care va avea ca titlu: Microbiologia și Epidemiologia – în slujba sănătății publice.

Conferinţa-dezbatere „Rezistenţa bacteriană la antibiotice în Regiunea Europeană a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii – ameninţare şi acţiuni necesare”

Ministerul Sănătăţii şi Societatea Română de Microbiologie, în parteneriat cu Biroul pentru România al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), organizează conferinţa-dezbatere „Rezistenţa bacteriană la antibiotice în Regiunea Europeană a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii – ameninţare şi acţiuni necesare”.

A 9-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie

A 9-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie va avea loc în perioada 20-22 octombrie 2016, la Hotel Kronwell, Brașov. Evenimentul este organizat științific de Societatea Română de Microbiologie, în parteneriat cu Societatea Română de Epidemiologie.

Conferinţa Regională „Supravegherea şi controlul infecţiilor nosocomiale, monitorizarea utilizării antibioticelor şi antibiotico-rezistenţa”

Vă invităm la conferința regională organizată de către Societatea Română de Microbiologie cu tema „Supravegherea şi controlul infecţiilor nosocomiale, monitorizarea utilizării antibioticelor şi antibiotico-rezistenţa”.